Pentru ca avem categoria “Asa NU!“, este bine sa laudam si jurnalistii care scriu bine. Cu titlul: “CAFEA PERICULOASĂ Boala din paharul de plastic: Otrăvurile din automatele de cafea îți distrug sănătatea“, doamna/domnisoara Georgeta Petrovici scrie un articol ce nu ar trebui sa apara Duminica pe net, locul lui find in ziar, in paginile cele mai citite. Desigur, sunt mult mai multe de spus despre ce se intampla in acele automate, despre apa folosita, despre cafeaua folosita (atunci cand este cafea), despre igiena aparatelor, dar sa speram ca asta e un prim pas catre anchete mai largi si cu rezultate pentru consumatori.

Alte automate oferă drept lapte un mix din sirop de glucoză, lapte praf degresat, grăsime vegetală, praf de zer, proteine din lapte, şi E-uri. „Specialitatea” de cafea solubilă este cam acelaşi lucru ca şi în pliculeţele „3 în 1”, un cocktail de substanţe chimice cu nume complicate.


Tot articolul il gasiti aici. As fi scos imaginea de la final cu acel pahar din carton, majoritatea aparatelor de vending livrand bauturile CALDE in pahare de plastic.

Daca din varii motive, gen campanii pe zeci de mii de euro, articolul o sa dispara, aveti mai jos un screenshot. Toate drepturile apartin autoarei/evz.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *